Gastenboek

TripAdvisor
 1. Familie Catteau schreef:

  Hallo,
  Ik denk dat ik in naam van iedereen mag spreken als ik zeg dat we ons geamuseerd hebben bij jullie, het was een deugddoend weekend.
  Dank je voor het vriendelijk onthaal, het zeer lekkere gevarieerde ontijt, de mooie kamers, het gebruik van de keuken en leefruimte… . Ook onze kinderen konden zich uitleven en werden betrokken bij het leven op de boerderij.
  vele groeten
  Gabriel en Andrea
  Johan en Martine
  Bar, Els, Quinn, Felien en Qiandro
  Dirk, Anitza , Kevin en Arno

 2. Liliane Loots schreef:

  Beste katrien en jan, wij hebben een fantastisch weekend achter de rug in jullie gezellige, kraaknette b&b. Dat kan ook niet anders met zo’n fijne gastvrouw die s’morgens een geweldig ontbijt maakt en altijd in de weer is om het iedereen naar de zin te maken. We komen zeker nog eens terug. Bedankt!!!

 3. Familie Bonnet schreef:

  Beste Katrien en Jan,
  De voorbije week hadden we het genoegen om een week vakantie bij jullie door te brengen. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd. Wij voelen ons hier direct thuis het huisje is gewoonweg fantastisch zeer mooie ruime plaatsen, ook het ontbijt is ongelooflijk. Nergens anders hebben zo van een royal ontbijt kunnen genieten dit is een echte aanrader. Gisteren toen we gingen slapen zei onze dochter; morgenvroeg voor mij graag een ontbijt zoals de voorbije week. De Gastvrijheid de vriendelijkheid de service alles is gewoon tiptop in orde. Ook voor geocaching is dit een leuke plaats er liggen hier verschillende rondjes in de omgeving. Wij komen zeker terug. Nogmaals hartelijke dank voor deze leuke week.

 4. Fam. Meeus schreef:

  Beste Jan en Katrien,
  Wat een prachtige B&B hebben jullie!!
  Alles was tot in de puntjes in orde!! Zowel de kamers als het ontbijt als de gastvrijheid! Jullie krijgen van ons een dikke 10 op 10! Volgens Emma en Neel moeten we nooit nog ergens anders gaan! Wij gaan in Retie nog veel reclame maken zodat je binnenkort niet half Retie, maar heel het dorp kunt aanvullen aan jullie gastenlijst!
  Dank je wel voor de fijne dagen bij jullie op de boerderij!
  Groetjes Emma, Neel, Hugo en Greet

 5. De Bende Van O.L.V.-Waver schreef:

  Hallo Jan, Katrien en kids
  Voor de 8ste keer komen wij “ons weekend” naar de boerderij.
  Ikzelf heb zelfs de weg met de koersfiets gevonden… prachtig langs de Schelde en de Brugse Vaart fietsen.
  Bij Frituur Ann zien ze ons “graag” komen, alleen de mensen achter ons niet – ieder jaar die grote bestelling.
  De Zotte Mutse is ook op zaterdag een van onze vaste waarden.. nu hebben we op zondag ook nog de paarden gevonden; Echt een aanrader, we hebben genoten in de koets.
  En dan natuurlijk vergeten we het immens, grote , met spek en eitjes ontbijt niet – twee dagen eten en rusten – wat moet een mens meer hebben.
  Dit vind je alleen maar in “Oelem”… en volgend jaar zijn we daar terug – hopelijk nog altijd zonder liefkes van de oudste..
  Groeten van “de bende van Waver”

 6. Jos En Paula Stessens Proost schreef:

  Beste Katrien en Jan
  Het is bij jullie zeer landelijk , ruimtelijk , gezellig en knus en toch heel overzichtelijk en zeer kindvriendelijk .
  Je voelt je bij jullie direct thuis . We vierden samen met de kinderen en kleinkinderen ons veertigjarig huwelijksjubileum , en twee verjaardagen . We hebben er met zijn alle van genoten !En niet in het minst door jullie vriendelijkheid en
  totale inzet om het ons naar de zin de maken .
  Het was gewoon af , van harte bedankt hiervoor , en doe zo
  verder , dan komen wij vast nog eens terug !
  Tot de volgende keer , groetjes .

 7. Familie Genoe schreef:

  Goed uitgestippelde fietsroutes in het Brugse ommeland, een uitstekend gelegen B&B met mooie kamers, een uitgebreid ontbijt, discrete gastvrouw en een sympathieke familie. Het was voor onze voltallige familie genieten van begin tot einde : ondanks het Belgische weer was het een zeer geslaagde vakantie !!
  Een aanrader.

 8. Familie Bonnet schreef:

  We hebben genoten van de rust.
  Het huisje was perfect voor een gezin.
  Een aangename sfeer en ook het ontbijt mocht er zijn.
  Zeer lekker.
  We komen zeker nog een keertje terug.
  Een dikke pluim voor de gastvrijheid.

 9. Derivière -Vandormael schreef:

  Zeer tevreden over ons verblijf in de Bergvallei : zeer mooie en gezellige kamers, prachtige omgeving, rustig fietsen naar Brugge, Damme, Lissewege, Sluis… kortom een prettige vakantie … voor herhaling vatbaar… een aanrader…

 10. De Lommelaars (Limburg) schreef:

  Alles was prima !
  Echt genoten van alles ,fijne gastvrouw mooie en nette kamers ,gewoon af was alles !En ook goede fietsen !Komen zeker nog eens terug .

Leave a Reply

(will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>